Uğurcan Çakır: İyi oynadığımızı düşünüyorum

Trabzonspor, desplasmanda Başakşehir ile deplasmanda berabere kaldı.

Uğurcan Çakır: İyi oynadığımızı düşünüyorum

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig’in 9. Haftasında deplasmanda Başakşehir ile Berabere kaldı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır “İyi oynadığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Çakır “İlk 15 dakika oyunun kontrolü bizde değildi. Başakşehir iyi baskı kurdu,iyi pas yapıyordu. Bizde 15. Dakikadan sonra buna cevap verdik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarının sonrarına doğru çok pozisyon bulduk. Mert abi çok iyiydi onu da tebrik ediyorum.penaltından gölü bulduk. Sonra 1-1 oldu ben bir penaltı yaptım. Sonra 2-1 geriye düştüğümüzde takım arkadaşlarımın ayağına sağlık mücadeleyi bırakmadılar. Çok iyi bir puan aldığımızı düşünüyorum. İyi mücadele ettik. Taraftarlarımıza da teşekkürler burada da yalnız bırakmadılar bizi.” İfadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır Kenidine sorulan “Hedefin ne?” Sorusuna ise “Öncelikle hedefim Trabzonspor ve Milli takıma yardımcı olabilmek. Çok çalışıyorum Mert ve bütün kalecilerden bir şey almaya çalışıyorum. Türkiye de çok iyi kaleciler var. İnşallah gelişim sağlarım.” Cevabını verdi.

“Trabzonspor’da şampiyon olduktan sonra Real Madrid, Barcelona gibi takımlar hedefte var mı?” sorusuna ise “İnşallah. Allah nasip ederse oturup konuşuruz. O zaman bakarız. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor