Uğurcan Çakır'ın eşi: Oğlumun kaleci olmasını istemem

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'ın eşi Kübra Çakır, başarılı kaleciyi ve hayatlarını anlattı

Uğurcan Çakır'ın eşi: Oğlumun kaleci olmasını istemem

Yaptığı kurtarışlarla Türkiye'nin en iyi kalecisi unvanını taşıyan, Trabzonspor'un liderlik koltuğunda oturmasında büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır, taraftarın gönlünde taht kurmuş durumda. Yeşil sahada hep hırslı ve dik duruşuyla görmeye alıştığımız başarılı file bekçisinin farklı yönlerini eşi Kübra Çakır Trabzonspor Dergisine anlattı..

İşte Kübra Hanım'ın ağzından tanışma hikâyeleri, Uğurcan'ın ev hali ve oğulları Kuzey ile ilişkileri…

EVLENME TEKLİFİ ÇOK ROMANTİKTİ

Ben İsviçre Zürih doğumluyum, ailem aslen Gümüşhaneli. Bu sebepten dolayı 2015 yılında tatil için Trabzon'a gelmiştik. O gün gezmek için gittiğimiz AVM'de Uğurcan beni görmüş ve beğenmiş. Daha sonra sosyal medya aracıığıyla tanışma fırsatımız oldu ve o günden beri beraberiz.

Evliliğimizin ilk aylarında biraz zor dönemler geçirdim diyebilirim. Uğurcan'ın sürekli seyahat yapmak zorunda olması ve benim yalnız kalmam gerçekten zorlayıcıydı. Diğer yandan başka bir ülkeye alışmak ve bunu tek başına yapmak gerçekten zorlayıcıydı diyebilirim.

Pandemi döneminden önce bütün futbolcu eşleriyle kız arkadaşlarıyla beraber maçları takip edip destek veriyorduk. Onun dışında haftada iki üç kez buluşup şehri geziyorduk ama pandemi dönemi maalesef bu imkanları kısıtladı diyebilirim.

Uğurcan evde daha sessiz ve sakin bir yapıya sahip. Yemek konusunda bana çok yardımcı olur ve yemek yapmayı çok sever diyebilirim. Onun dışında da oyun oynamayı çok seviyor. Ben de o oyun oynarken oğlumuz Kuzey ile ilgileniyorum.

Uğurcan'ı ilk izlediğim maç bir Fenerbahçe maçıydı. Maçı izlerken çok heyecanlanmıştım onun için ama şükürler olsun çok iyi bir maç çıkardı.

Genelde fazla boş zamanımız olmuyor ama vakit bulduğumuzda yürüyüş yapıp kahve içmeyi severiz, onun dışında da oğlumuz Kuzey ile birlikte vakit geçiriyoruz.

Kuzey doğmadan önce evde biraz daha sakin bir ortam vardı. Biz de genelde dinlenerek vakit geçiriyorduk ama Kuzey doğduktan sonra evde sürekli hareket halindeyiz. Ben Kuzey'in kaleci olmasını istemem. Kaleci stresi çok farklı oluyor. Hatası olsun veya olmasın gol yediği zaman çok üzülüyorum. Ama eğer futbolcu olmak isterse tabii ki destek oluruz.

Uğurcan bir akşam beni yemeğe çıkardı. Güzel bir yere götürdü beni.. Yollara kalpler, havai fişekler falan hazırlamış. Beni gerçekten etkilemişti.

Uğurcan aslında romantiktir. Çok fazla konuşup anlatmasa da yaptıklarıyla bunu fazlasıyla hissettirir karşısındakine diyebilirim.

Uğurcan Çakır'ın eşi: Oğlumun kaleci olmasını istemem

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor