Trabzonspor'dan gurbetçi hamlesi! 2 yıldız oyuncu ile görüşmeler başladı

Trabzonspor'un gelecek sezon için Avrupa'da forma giyen Türk asıllı iki genç yıldız ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Trabzonspor'dan gurbetçi hamlesi! 2 yıldız oyuncu ile görüşmeler başladı

Trabzonspor, gelecek sezonun transfer politikasını belirleyerek şampiyonluk hedefine yönelik adımlarını atmaya başladı.

Bordo-mavili takım, Avrupa'da forma giyen Türk asıllı iki genç yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Cihan Çanak ve Can Bozdoğan'ın, Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı iddia edildi.

19 yaşındaki Cihan Çanak, hem kanat hem de orta saha oyuncusu olarak görev yapabiliyor ve Belçika'nın Standard Liege takımında başarılı bir performans sergiliyor. Trabzon kökenli olan ve kulübünde 61 numarayı taşıyan Cihan, gelecekte büyük bir satış potansiyeline sahip olarak görülüyor.

trabzonspora-gurbetci-iddiasi-2.jpg

Öte yandan, 23 yaşındaki Can Bozdoğan, Hollanda'nın Utrecht takımında bu sezon ligde 28 maçta 3 gol ve 1 asistlik performansıyla dikkat çekiyor. Daha önce Beşiktaş forması da giyen Can, teknik direktör Abdullah Avcı'nın özellikle istediği bir diğer isim olduğu iddia edildi.

2024-sablon-1.jpg

Trabzonspor, her iki oyuncu için kulüpleriyle pazarlık masasına oturduğu belirtildi. Cihan Çanak için öngörülen bonservis bedelinin yüksekliği, kulübü ciddi bir müzakere sürecine soksa da, Trabzonspor bu transferleri gerçekleştirerek gelecek sezonun kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler