Uğurcan Çakır için gelen teklif reddedildi

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğrcan Çakır için gelen 15 Milyon Euroluk teklif reddedildi.

Uğurcan Çakır için gelen teklif reddedildi

Trabzonspor'un parlayan kalecisi Uğurcan’a Premier Lig’den ilk teklif Sheffield United’dan geldi. Ancak 15 milyon euro yönetim tarafından yeterli bulunmadı.

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'tan sonra kaleyi devralan Uğurcan Çakır müthiş bir performans sergilemişti. Avrupa devlerini peşine takan 24 yaşındaki eldiven için ilk resmi teklif Premier Lig'den geldi. Sezonu 9. sırada tamamlayan İngiliz temsilcisi, bordo-mavililerin kapısını çaldı ve teklifini sundu. Sheffield United yöneticileri, Uğurcan için 15 milyon euro'luk bir teklif sundu. Bu rakamı yetersiz bulan Trabzonsporlu idareciler ise "Daha yukarılara çıkmanız gerekiyor. Bu paraya Uğurcan'ı göndermemiz imkansız" cevabını verdiler. Sheffield'ın kısa süre içinde teklifini revize ederek bir kez daha Karadeniz ekibiyle masaya oturması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor