Uğurcan Çakır Fenerbahçe maçında oynayacak mı? İşte son durum

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçında sahada olacak mı?

Uğurcan Çakır Fenerbahçe maçında oynayacak mı? İşte son durum

Trabzonspor’da Fatih Karagümrük ile yapılan mücadelede yaşadığı kalça sakatlığı nedeniyle yer alamayan Uğurcan Çakır'ın, önemli Fenerbahçe derbisine dönüşü konusunda güzel haberler geliyor.

Takımın kaptanı olan Çakır'ın iyileşme süreci hızla devam ederken, derbiye katılıp katılamayacağına dair kesin bir bilgi henüz gelmese de, dün yapılan antrenmana katılarak takımla birlikte çalıştı.

Onuachu ve Orsic'in Durumları

Takımın önemli isimlerinden biri olan Onuachu'nun ise durumu daha karmaşık. Kolunda meydana gelen kırık ve kasık bölgesindeki sakatlık, onun Fenerbahçe derbisinde forma giymesini imkansız kılıyor. Diğer yandan, çapraz bağ sakatlığını yeni atlatan Orsic'in derbi kadrosuna dahil edilme ihtimali ise oldukça düşük olmakla birlikte, bu olasılık tamamen göz ardı edilemiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler