Uğurcan Çakır'dan flaş açıklamalar! Transfer ve Newton için ne dedi?

Trabzonspor'da Uğurcan çakır açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor.

Bu sabah yapıaln antrenman öncesinde başarılı kaleci Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

“TRABZONSPOR’U HAKETTİĞİ YERLERE TAŞIMAK İSTİYORUZ”

Yeni sezon çalışmaları ile ilgili konuşan Uğurcan, “Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Yurt dışına yada başka bir şehre kampa gitmeyi uygun görmedik pandemiden dolayı. Trabzon’da güzel bir tesisimiz var. Burada çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Yeni arkadaşlar ve aramıza katılacak olan arkadaşlar var. Hepsiyle birlikte, uyum içinde çalışıp Trabzonspor’u hakettiği yerlere taşımak istiyoruz.” dedi.

“NEWTON’UN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Teknik Direktörlük görevine Eddie Newton’un getirilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Uğurcan çakır, “Geçen seneden bizi tanıyordu. Yarım dönem bizimle birlikteydi. Pandemi araya girdi, uzadı daha çok birlikte olduk. Kariyeri belli bir hocamız. Başarılar diliyorum. Zor bir görev. Trabzonspor altında çalışmak çok zordur gerçekten. Başarılı olacağına inanıyorum. Çok tecrübeli, kariyerli hocaların yanında çalıştı. Bugün Trabzonspor ona nasip oldu. İnşallah bu işin altından en iyi şekilde kalkacaktır” dedi.

“GÖREVİMİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIM”

Uğurcan geçtiğimiz sezon yakaladığı performans ile ilgili “Geçen sene takım olarak da çok iyi seviyedeydik. Sadece kendi performansımı övmek olmaz. Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular. Geçen sene takım halinde iyi bir performans sergiledik. Bende biraz ön plana çıktım. Aslında görevimi yerine getirmeye çalıştım. Bu sene kendimi daha çok geliştirmek istiyorum. Yeteneklerime güveniyorum. Artık tecrübe sahibi oldum. 1,5 sezondur Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynuyorum. Bu sezon daha iyi performans sergilemek istiyorum. Ona göre çalışıyorum ve yaşıyorum. İnşallah olur.” şeklinde konuştu.

“BEN HALA TRABZONSPOR’UN OYUNCUSUYUM”

Kendisine gelen transfer teklifleri ile ilgili konuşan Uğurcan Çakır, “Trabzonspor’da üst düzey bir performans sergilerseniz zaten her oyuncuya transfer teklifi gelir. Benimde kulağıma transfer teklifleri geldi. Çok yazıldı çizildi ama aklım hiç karışmadı. Ben Trabzonspor’un hala oyuncusuyum. Şartlar oluşursa, kulübümüzün istekleri karşılanırsa Trabzonspor’u yurt dışında temsil etmek isterim. Ama şuanda buradayım ve Trabzonspor’un başarısı için elimden geleni yapmak istiyorum. Bu tür haberler benim kafamı karıştırmıyor. Ben buradayım, işimi yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. Teklif gelirse yönetimimiz, hocalarımız değerlendirir ve bir karar alınır” dedi.

“ÖNÜMÜZDE NE VARSA ONU ALMAK İSTİYORUZ”

Yeni sezonda işin sonunu getirebileceklerine inandığını söyleyen Uğurcan, “Yeni bir sezon. Geçen sene ikinci olduk, Türkiye Kupasını aldık. Bu sene hedefimiz tabi ki şampiyonluk. Yeni hocamız var, aramıza katılan yeni arkadaşlarımız olacak. Hepsiyle birlikte bir takım olup geçen sene yaptığımızın daha iyisini yapmaya çalışacağız. Bu başaracak güçte olduğumuzu geçen sene tüm Türkiye gördü. İnşallah bu sezon sonunu getirebiliriz. Geçen sene biraz tecrübesizdik, belki ligin sonunu iyi oynayamadık. Bizde de hata var tabi ki. Bu sezon biraz daha tecrübe kazandık ve işin sonunu getirebileceğimize inanıyorum. Allah nasip ederse şampiyonlukla, kupayla, önümüzde ne varsa onu almak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor