Uğurcan Çakır: “Bu galibiyet bize iyi gelecektir”

Uğurcan Çakır maç sonu konuştu.

Uğurcan Çakır: “Bu galibiyet bize iyi gelecektir”

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır şunları söyledi;

"Takım arkadaşlarım sahada çok iyi mücadele etti. Rizespor maçından sonra sahaya karakter koymak önemliydi. Çok iyi mücadele ettik. Arkadaşlarımı tebrik ederim. Bu galibiyet bize iyi gelecektir.

Özellikle Galatasaray maçında bireysel hatadan gol yedik. Rizespor maçında benim hatamdan gol yedik. Hocalarımız her şeyini vermeye çalışıyor. Takım arkadaşlarım da antrenmanlarda çok çalışıyor. Hepsine kefilim bu konuda. Sahada öz güvenli olursak ve sahaya karakter koyarsak çok daha seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum.

Türkiye olarak grupta iyi konumdayız. Ermenistan maçını kazanıp gruptaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyorum. Milli takımda olmak çok gurur verici. Halkımızı mutlu etmeye çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler