Uğurcan, Altay kıyaslamasına yanıt verdi

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır maç sonunda açıklama yaptı.

Uğurcan, Altay kıyaslamasına yanıt verdi

Trabzonspor sahasında ağırladığı Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Maç sonunda Uğurcan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır şöyle konuştu;



Öncelikle bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’yi yenmek istiyorduk. Erken gol yedik oyunu dengeledik. Kırmızı kart sonrası oyunun hakimi olduk. İyi bir kadromuz var. Oynayanlar kadar oynamayanlar da değerli. Sakatlıklar oluyor. Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız var. Bu galibiyet bizi takım olmamızı hızlandırdı.

Lider olmak özel ve güzel bir duygu. Taraftarlarımız çok özel onlara güzel bir hediye vermek istedik kolbastı ve 3’lü ile.

Altay benim arkadaşım. Milli takımda rekabet var. Bugün rakiptik ama milli takımda arkadaşız. Milli takımın formasını giymek benim için gururdur.

Lider olmak çok önemli. Bizi daha iyi bir takım yapıyor. Büyük maçları kazanmak. Namağlup devam ediyoruz. Bu maçın anlam kazanması için Göztepe maçını kazanmamız lazım.

Bence hakem çok iyi maç yönetiyordu. Etkilenecek bir şey yok dedim hakeme çok iyi maç yönetiyorsun dedi ne gördüysen hocam onu çal dedim. O da VAR’a gidip penaltıyı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler