Uğur ve Yatabare krizlerinde son durum

Yönetimin Osmanlıspor ile yaptığı ön görüşmeye bozulan ve “Benim fikrimi soran olmadı. Ben bir söz ile buraya geldim, şimdi bana büyük bir haksızlık yapılıyor” diyen Uğur Demirok’un kendi istediği bir kulüple anlaşması beklenirken, Yatabare cephesinde ise

Uğur ve Yatabare krizlerinde son durum
Yönetimin Osmanlıspor ile yaptığı ön görüşmeye bozulan ve “Benim fikrimi soran olmadı. Ben bir söz ile buraya geldim, şimdi bana büyük bir haksızlık yapılıyor” diyen Uğur Demirok’un kendi istediği bir kulüple anlaşması beklenirken, Yatabare cephesinde ise tatmin edici bir sonuç yok. 
 
Deneyimli golcü için Fransa’dan birçok takımın nabız yokladığı, ancak Trabzonspor’un bu oyuncuya tanıdığı şartları hiçbir kulüp sağlayamadığı için Yatabare’nin de ayrılmak istemediği bildirildi. Malili futbolcu, Bordo-Mavili takımda 1 milyon Euro (3.3 milyon TL) kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor