Uğur Trabzonspor'u istiyor

Osmanlıspor'un başarılı futbolcuları Uğur Demirok ligin 2. yarısı öncesi kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.    Trabzonspor’dan Osmanlıspor’a kiralanan Uğur Demirok; “Ligi daha üst sıralarda bitrebilirdik. Güzel bir ortam var, çalışmalar

Uğur Trabzonspor'u istiyor
Osmanlıspor'un başarılı futbolcuları Uğur Demirok ligin 2. yarısı öncesi kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 
 
Trabzonspor’dan Osmanlıspor’a kiralanan Uğur Demirok; “Ligi daha üst sıralarda bitrebilirdik. Güzel bir ortam var, çalışmalara devam ediyoruz. Takımımız iyi durumda. İlk hedef ligte kalmak. Kalıcı olmak. Şu anda henüz bir şey başaramadım. Trabzon’a gelmem ile gitmem bir oldu. 2 yıl daha kontratım var.  Oradaki hayallerim devam ediyor. Ulaşacağım ve başaracağım onu. Kim nasıl isterse değil ben nasıl istersem yapacağım onları. Sezon sonu geri döneceğim inşallah.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor