Uğur Demirok’tan taraftara çağrı

Trabzonsor’un savunma oyuncularından Uğur Demirok yeni sezon için umutlu konuştu.

Uğur Demirok’tan taraftara çağrı
Osmanlıspor’da kiralık sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor’a geri dönen savunma oyuncusu Uğur Demirok saha sonuçlarının kimseyi tedirgin etmemesini, bu durumu aşacaklarını belirtti.

Haber61'e konuşan Demirok şunları söyledi; "Taraftarımız hiç merak etmesin sezon içinde birkaç tökezlememiz mutlaka olacaktır. Bu kredimizi biz sezon başı kullandık. Bu bir nebze iyidir. Sezon başı hatalarımızı görüp bunları düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor’u en üst seviyelere çıkartıp hakkettiği yerlere getireceğiz" dedi.. 

Yeni bir takım olduklarını belirten Demirok, "yeni bir oluşum. Bu tarz mağlubiyetler olacaktır. Bunu en kısa zamanda telafi edip tekrar seri galibiyetlere başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Ligde alınan iki mağlubiyeti değerlendiren Uğur Demirok, "Gaziantepspor karşılaşmasında şansızdık. Yapmamız gereken pozisyonlar vardı. Yapamadık. Talihsiz gol yedik ve Gaziantepspor karşılaşmasında iyi bir oyun oynamıştık. Osmanlıspor karşısında bireysel hatalarımız oldu. Bunları düzeltmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bir daha bu hataları tekrarlamayacağız" şeklinde konuştu.

Trabzonspor taraftarlarına da çağrıda bulunan Uğur Demirok, "taraftarımız bizden desteğini esirgemiyor. Taraftarımız endişe etmesin biz bu armanın büyüklüğünü biliyoruz. Armamızın büyüklüğünü en tepelere çıkaracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizi kötü günümüzde desteklesinler. Bizim kötü günlerde onlara ihtiyacımız var" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor