Uğur Demirok ve N'Doye'den Galatasray maçı açıklaması

Trabzonspor'da Uğur ve N'Doye önemli açıklamalarda bulundu.

Uğur Demirok ve N'Doye'den Galatasray maçı açıklaması

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup etmesi sonrasında müsabakada 2 gol bulan Dame N'Doye ve Uğur Demirok önemli açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili takımın galibiyete uzanmasında önemli bir pay sahibi olan N'Doye, "Avrupa biletini alarak taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” derken, başarılı savunma oyuncusu Uğur Demirok ise "Bu filmin sonu mutlu bir şekilde bitecek” dedi.

15 HAFTA SONRA!

Akhisar Belediyespor zaferinin mimarları olan Dame N’doye ve Uğur Demirok muhabir arkadaşımız Yunus Mermertaş’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zorlu maçta iki kez fileleri havalandırarak 15 maç sonra ligde golle tanışan Senegalli futbolcu, “Uzun zamandır gol atamamak ister istemez üzerinizde önemli bir baskı unsuru oluşturuyor. Sonunda bu şanssızlığıma son vermeyi  başardım. Tabii ki burada arkadaşlarımın da hakkını teslim etmek lazım. Bana gol için güzel zemin hazırladılar. Bana da gerekeni yapmak kaldı” diye konuştu.

HEDEFİMİZ BELLİ

Bugüne baktıklarında geçmişte yaşadıkları şanssız puan kayıplarına yandıklarını dile getiren golcü futbolcu, “Sezon başından buyana bir çok maçta alabileceğimiz maçlarda şanssız puan kayıpları yaşadık. Dolayısıyla bu çıkış için biraz geç kalmış olabiliriz ama önemli olan sezonu iyi bir noktada bitirmek. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılacak takımlar arasında yer almak. Bunu başararak taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

DERBİNİN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

Galatasaray derbisi içinde konuşan Senegalli futbolcu, “Derbilerin atmosferi çok farklı oluyor. Yeni stadımızda harika bir taraftar desteğini arkamıza alıyoruz ve rakiplerimize karşı önemli bir baskı oluşturuyoruz. Galatasaray maçında bu atmosferin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Zor bir maç bizi bekliyor ama sezon sonunda varmak istediğimiz noktaya gidebilmemiz için bu tür engelleri aşmamız gerektiğinin de farkındayız” diye konuştu.

KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ligin ikinci yarısında Trabzonspor’un gerçek kimliğini ortaya koyduğunu dile getiren Uğur Demirok, “8 maçta alınan 6 galibiyet ve yenilgisiz olmamız bir tesadüf değil. Bu takımın ne kadar iyi oyunculardan kurulu olduğunun göstergesi” diye konuştu.

Galatasaray maçına da değinen Uğur Demirok, “Avrupa’ya gitmeyi çok istiyoruz. Galatasaray maçı bu anlamda bizim için kilit bir nokta. İnşallah taraftarımızın desteği ruhumuzla onu da geçeceğiz yolumuzda kararlı adımlarla ilerleyeceğiz” dedi. (Karadeniz)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor