Uğur Demirok, Rıza çalımbay'ı kızdırdı "Kesinlikle Yapmamalıydı"

Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı maç sonrası, Sarı kırmızılı taraftarların "Trabzon kümeye" tezahüratlarına karşılık veren Uğur Demirok, Rıza Çalımbay'ı kızdırdı.

Uğur Demirok, Rıza çalımbay'ı kızdırdı "Kesinlikle Yapmamalıydı"
Teknik direktör Rıza Çalımbay, konuştu ve önemli açıklamalar yaptı. Çalımbay, ''Tudor'un bizimle ilgili düşünceleri kendisini bağlar, ben Antalyaspor'da iken G.Saray korner bile atamadı ve oyun üstünlüğü bizdeydi. Herkes gördü nasıl oynadığımızı, bizim rakibi bozacak, oyunu çirkinleştirecek bir düşüncemiz hiç olmadı. Beni Tudor'un söyledikleri ilgilendirmiyor. Namağlup bir takımı yendik. Benim G.Saray'a saygım var, Tudor da bize saygı göstermeli'' dedi. Yusuf'un çok iyi bir futbolcu olduğunu belirten 54 yaşındaki hoca, "Sosa hazır değil. Bunu bilseydim Yeni Malatya maçında da oynatmazdım" dedi ve Uğur'un "Keşke her maç G.Saray ile oynasak" sözlerine karşı çıktı: "Uğur kesinlikle böyle bir açıklama yapmamalıydı. Rakip taraftar senin moralini bozmaya çalışır, sen onlara cevap vermeyeceksin.".

radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor