Uğur Demirok konuştu : "Galatasaray ile bir problemim..."

Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Uğur Demirok, maç sonunda yaptığı açıklamalarla bir anda gündeme damga vurmuş ve Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti.

Uğur Demirok konuştu : "Galatasaray ile bir problemim..."
Bu durumdan oldukça rahatsız olan 29 yaşındaki futbolcu, yakın çevresine “Benim Galatasaray camiasına ne saygısızlığım, ne de onlarla ilgili bir problemim hiç olmadı ve asla olamaz. Bunu da herkes bilir. Ancak bazı yaşanmışlar varki insan unutamıyor. Daha önce Trabzonspor aleyhine yapılan tezahüratları unutmak mümkün değil. Bunu en iyi futbolcular anlar ve ne kadar ağrımıza gideceğini de onlar bilir” şeklinde konuştu.

‘Etkiye tepki veriyoruz’

Sahada hiçbir zaman çirkinleşen bir takım olmadıklarını dile getiren tecrübeli savunmacının, “Bize yapılan çirkin muamaleyi insan unutamıyor. Bazen de etkiye, tepki veriyoruz. Bu sözleri de sadece üzerine alınması gerekenler alınmalı. Biz burada çok büyük bir camiayı temsil ediyoruz. Ben her zaman söylediklerine dikkat eden bir oyuncu oldum. Bir anlık sinirle açıklamalar yapmak benim işim değil” dediği öğrenildi.

Ne demişti?

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Uğur, “Galatasaray seyircisi “kümeye” diye bağırıyor, keşke biz de her hafta Galatasaray ile oynasak da şampiyonluğa gitsek. Onlar bu tezahüratı gelenek haline getirdi, biz de onları yenmeyi gelenek haline getirdik” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor