Uğur Demirok: Camiamıza bu üzüntüyü yaşatmaya hakkımız yok

Uğur Demirok, Gümüşhanespor maçı sonrası konuştu.

Uğur Demirok: Camiamıza bu üzüntüyü yaşatmaya hakkımız yok
Türkiye kupası maçında evinde ağırladığı Gümüşhanespor'a 2-1 teslim olan Trabzonspor'un oyuncusu Uğur Demirok maç sonu açıklamalarda bulundu.

Sonuçlar karşısında üzüntüsünü dile getiren Demirok şöyle konuştu: "Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Taşıdığımız armanın gurur vericiliğinin farkındayız. Camia olarak istemediğimiz şeyler yaşıyoruz. Taraftarlarımızı bu duruma düşürdüğümüz için üzgünüz. Bu duruma biz getirdik biz çıkaracağız. Bizim taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Bundan sonra 1 yaptıysak 5 yapmak zorundayız. Kötü günler yaşıyoruz ama bir an önce bunu atlatacağız. Bundan bir veya birkaç lkişi sorumlu değil. Hepimiz sorumluyuz. Topu kaleye sokamıyoruz ama bu tek gol ile olacak bir iş değil. Hepimiz sorumluyuz ve ayağa kalkacak olan da biziz. Camiamıza bu üzüntüyü yaşatmaya hakkımız yok. Önümüzde uzun bir maraton var taraftarlarımız bizi destekliyorlar. Gelsin yine tepki versinler ama yeter ki bize inanıp güvensinler."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor