UEFA'nın Trabzonspor kararı!

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u UEFA'ya şikayeti üzerine UEFA Temyiz Kurulu, bordo mavili takım hakkındaki kararını verdi. UEFA Disiplin Kontrol ve Etik Komitesi Fenerbahçe Kulübünün, Trabzonspor aleyhine yapmış olduğu şikayeti reddetmişti. Fenerbahçe Kulübü

UEFA'nın Trabzonspor kararı!
Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u UEFA'ya şikayeti üzerine UEFA Temyiz Kurulu, bordo mavili takım hakkındaki kararını verdi.
UEFA Disiplin Kontrol ve Etik Komitesi Fenerbahçe Kulübünün, Trabzonspor aleyhine yapmış olduğu şikayeti reddetmişti. Fenerbahçe Kulübü bu karar üzerine Trabzonspor aleyhine UEFA Temyiz Kurulu'na başvurdu. UEFA Temyiz Kurulu da Fenerbahçe'nin bu başvurusunu gündeme alarak değerlendirdi.
 
UEFA Temyiz Kurulu 17.09.2015 tarihinde yapmış olduğu toplantısında Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda herhangi bir şike ve teşvik eylemine bulaşmadığı konusundaki UEFA Disiplin Kurulu kararını onayladı.
 
UEFA Temyiz Kurulunun kararı Fenerbahçe ve Trabzonspor Kulübü avukatlarına bugün gönderildi.
 
Böylece Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda, herhangi bir şike ve teşvik eylemine bulaşmadığı, TFF, Mahkemeler ve UEFA tarafından bir kez daha tescil edilmiş oldu.
 
Fenerbahçe Trabzonspor'u , Ankaragücü - Fenerbahçe, Sivasspor - Fenerbahçe ve Karabükspor - Fenerbahçe maçları ile alakalı olarak teşvik primi vermek suçlamasıyla şikayet etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor