UEFA’dan Trabzonspor’a tribün kapatma cezası verildi

UEFA, Sparta Prag maçında atılan yabancı maddeler nedeniyle Trabzonspor’a tribün kapatma cezası uyguladı. FC Basel karşılaşmasında Güney Kale Arkası’ndaki bazı bloklara taraftar alınmayacak.
UEFA’dan Trabzonspor’a tribün kapatma cezası verildi

Haber61 - Spor Servisi - UEFA Trabzonspor'a Sparta Prag maçı ile ilgili olarak ceza verdi.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"UEFA Disiplin Kurulu tarafından, Sparta Prag ile sahamızda oynadığımız karşılaşmada güney kale arkasındaki bazı bloklardan atılan yabancı maddeler nedeniyle tribün kapatma cezası verilmiştir.

Buna göre 3 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda oynayacağımız FC Basel karşılaşmasında Güney Kale Arkası Üst A Blok - Güney Kale Arkası Üst G Blok - Güney Kale Arkası Alt I, J, K ve L bloklar bloke edilmiştir. İlgili tribünlere kesinlikle taraftar girişi olmayacaktır.

Kulübümüzün benzeri bir eylemin tekrarlanması halinde daha ağır bir ceza ile karşılaşacağını belirtir, tüm taraftarlarımızın gerekli hassasiyeti göstermelerini önemle rica ederiz."

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir