“UEFA Trabzonspor’a ceza vermeyecek…”

Trabzonspor’un Mali Fair Play kriterleri kapsamında görüşme yaptığı UEFA’dan gelecek karar için bekleyiş sürüyor.   Konu ile ilgili olarak Bordo mavili kulüpten yapılan açıklama ile UEFA’nın Trabzonspor'a ceza vermeyeceği yönünde çıkan haberlerin gerçekle

“UEFA Trabzonspor’a ceza vermeyecek…”
Trabzonspor’un Mali Fair Play kriterleri kapsamında görüşme yaptığı UEFA’dan gelecek karar için bekleyiş sürüyor.
 
Konu ile ilgili olarak Bordo mavili kulüpten yapılan açıklama ile UEFA’nın Trabzonspor'a ceza vermeyeceği yönünde çıkan haberlerin gerçekle bağdaşmadığı bildirildi.
 
Bordo mavili kulüpten açıklama yapılarak, Bazı basın yayın organlarında çıkan ‘UEFA Trabzonspor’a ceza vermeyecek, 3 yıl izleyecek’ şeklindeki haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, UEFA ile görüşmelerin olumlu şekilde ilerlediği, ancak şu ana kadar verilmiş bir kararın da söz konusu olmadığı, Trabzonspor Kulübünün, Finansal Fair Play (FFP) kapsamında UEFA’ya detaylı sunum yaptığı ve bunun üzerinden müzakerelerin devam ettiği, kesin kararın Nisan sonu ya da Mayıs ayının ilk haftasında açıklanmasının beklendiği ifade dildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor