UEFA Trabzonspor kararını ne zaman açıklayacak?

Trabzonspor'un İsviçre'ye giderek savunma verdiği UEFA Finansal Fair Play konusu ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşandı. UEFA kararı açıklayacağı tarihi 15 Nisan Cuma olarak belirledi.   Konu ile alakadar açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yar

UEFA Trabzonspor kararını ne zaman açıklayacak?
Trabzonspor'un İsviçre'ye giderek savunma verdiği UEFA Finansal Fair Play konusu ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşandı. UEFA kararı açıklayacağı tarihi 15 Nisan Cuma olarak belirledi.
 
Konu ile alakadar açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, yapılan görüşmelerde iyi bir ilişki kurululduğunu belirterek bazı konularda detaylı raporlar istendiğini ve sunacakları rapor sonrasında kararın çıkacağını söyledi. Çok ağır bir cezanın verilmesini beklemediğini dile getiren Bülbüloğlu, 15 Nisan'da bu kararın açıklanacağını ifade etti.
 
Bazı konularda daha detaylı bilgi isteyen UEFA, Bülbüloğlu'nu yeniden İsviçre'ye davet etmişti. Yetkililerle bir görüşme daha gerçekleştireceklerini söyleyen Bülbüloğlu, ikna olmadıkları konularda müzakere gerçekleştireceklerini ve bu kez daha kuvvetli belgeler sunacaklarını belirtti.
 
İlişkilerini güçlü tuttuklarının altını çizen Bülbüloğlu, Barcelona'nın dahi komiteden ceza aldığını hatırlatarak " Bize orada çok yardım ettiler, sorun olduğunda söylediler. Bu nedenle umudumuz yüksek. Bir ceza almamız olası bir durum ancak Galatasaray'ın yaşadığı süreçten daha olumlu bir dönem yaşayacağımızı düşünüyorum. Takım içerisindeki feda hamlelerimiz olumlu karşılandı. 4 yıllık bir sunum gerçekleştirdik. UEFA'ya genel bir bütçe sunduk, burada yeni statımızın gelirleri ve Kartal'daki arazimiz dahi var." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor