UEFA lisansı alınamasının arkasından MAS davası çıktı!

San Lorenzo'dan Trabzonspor'a; "Hangi yüzle..."

UEFA lisansı alınamasının arkasından MAS davası çıktı!

Haber61 Spor Servisi / Özel/ Tuncay Lakot

Trabzonspor’da UEFA Lisansı alınamaması ve kulübe ek süre verilmesinin nedeninin Emmanuel Mas’ın transfer edildiği eski kulübü San Lorenzo’nun açtığı dava olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61’e yaptığı açıklamada Arjantin ekibinin hiçbir ödeme alamadığı için kulübü şikayet ettiğini ancak yaptıkları girişimlerle tehlikeyi ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Ağaoğlu “San Lorenzo kulübünün Mas’tan dolayı bir dosyası vardı. Onun parasını da ödedik aslında. Belgenin gecikmesi nedeniyle lisans alınamadı. UEFA lisansı çıksa ne olur çıkmasa ne olur, UEFA’ya gitmeyeceğiz zaten bu sezon. Çok önemli bir durum olsa gider çözerdik onu. En kötüsü Arjantin’e gider alır belgeyi kendimiz verirdik, saatinde yetiştirirdik. UEFA lisansı dediğimiz şey zaten Avrupa’da oynamak için. Onun için üzerinde çok fazla durmadık bunun. UEFA lisansını bırakın bu kulüp az daha TFF lisansı alamıyordu. Lisansa engel bütün borçları da ödedik.” İfadelerini kullandı.

MAS İÇİN ÖDEME YAPILMAMIŞ!

İyi niyetle tüm problemleri çözmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Ağaoğlu yine de ısrarla bazı kesimlerin algı operasyonu yaptıklarını söyledi. Ağaoğlu herkesle görüşmelerin devam ettiğini belirterek San Lorenzo kulübüyle yaşananları da Haber61’le paylaştı. Başkan şöyle konuştu; San Lorenzo kulübünü ikna etmek öyle kolay olmadı. San Lorenzo kulübü diyor ki “Mas’ı aldınız. 1 Milyon 250 Bin Euro bonservis ücreti vardı bunu ödemediniz.  Mas’ı dönüp Boca Juniors’a sattınız, oradan da 2 Milyon Euro bonservis ücreti aldınız. Bizim paramızı yine ödemediniz, yazdığımız hiçbir yazıya cevap vermediniz, telefonlarımıza çıkmadınız. Bizimle neyi hangi yüzle konuşuyorsunuz şuanda”… Böyle bir durumla karşılaştık. Uğraştık, konuştuk, bir şekilde bağladık durumu, UEFA’dan da dosyayı kaldırdık. Burada yaşanacak en büyük sorun yeniden transfer yasağıydı, bunu da çözüme kavuşturup transfer yasağı riskini ortadan kaldırdık”.

(Kaynak gösterilmeden kullanılamaz)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor