Tutuklu Trabzonspor taraftarları için son dakika gelişmesi!

Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliğine Hasan Ç. ve Kadir O'nun tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Tutuklu Trabzonspor taraftarları için son dakika gelişmesi!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin tutuklanan 4 taraftarın tahliye edilmesi için yapılan başvuru reddedilmişti.

Trendyol Süper Lig'de 17 Mart Pazar günü oynanan maçın ardından gözaltına alınan ve 20 Mart'ta 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan Hasan Ç, Engin T, Kadir O. ve Oğuzhan B'nin avukatları, tahliyeleri için Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına müracaatta bulundu.

Cumhuriyet savcısı, Hasan Ç. ve Kadir O'yu tahliye, diğer tutukluların mevcut halinin devamı talebiyle Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti. Hakimlik, itirazın reddine ve şüphelilerin mevcut halinin devamına karar vermişti. Fakat akşam saatlerinde tutuklu taraftarlarla ilgili olarak sıcak gelişme yaşandı.

Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliğine Hasan Ç. ve Kadir O'nun tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Diğer iki taraftarın da yarın serbest kalması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor