Tutuklu Trabzonspor taraftarları için açıklama! "Savcı ve hakimlerimizin vicdanına sesleniyoruz"

Trabzonspor eski yöneticisi Gökhan Saral'dan tutuklu 2 taraftar için açıklama geldi.

Tutuklu Trabzonspor taraftarları için açıklama! "Savcı ve hakimlerimizin vicdanına sesleniyoruz"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası tutuklanan 2 taraftar konusunda açıklama geldi.

Bordo mavili takımın eski yöneticilerinden iş insanı Gökhan Saral, süreci avukatlar vasıtasıyla yakından takip ettiklerini ve 2 taraftar için de yakın zamanda güzel haberler beklediklerini ifade etti.

Gökhan Saral'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde;

"Deliller ve ayrıntıları tamamen sayın Savcılığa iletildi"

Cezaevinde tutuklu bulunan 2 taraftarımız ile alakalı; Süreci başından bugüne beraber takip ettiğimiz avukatlarımızdan Aslıhan Kar ve Raşit Çelik'ten aldığımız son bilgiler şu şekildedir.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nin tutuklamaların devamına istinaden vermiş olduğu kararlara İtirazlar Asliye Ceza Mahkemesi'ne yapılmıştı. Cumhuriyet Savcılığı; Emniyet Müdürlüğü'nden Engin ve Oğuzhan'ın görüntü incelemelerini ve raporunu istemişti. Raporlar Spor Şube aracılığı ile sayın Savcılığa ulaştı. Deliller ve ayrıntıları tamamen sayın Savcılığa iletildi. Avukatlarımız hassasiyetle konuyu takip ediyorlar.

"Sayın Savcı ve Hakimlerimizin vicdanına sesleniyoruz"

2 tutuklu taraftarımızdan da güzel haberleri almak ve paylaşmayı umuyoruz. Adalet için adalet istiyoruz. Sayın Savcı ve Hakimlerimizin vicdanına sesleniyoruz.

gokhan-saral.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor