Türkiye Kupası finali ortak basın toplantısı bugün düzenlendi

Trabzonspor ile Alanyaspor Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak.

Türkiye Kupası finali ortak basın toplantısı bugün düzenlendi

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 29 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin bir gün öncesinde ortak basın toplantısı düzenledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı Basın Toplantısı Salonu'nda 28 Temmuz Salı günü saat 16.00'da başlan toplantıya Trabzonspor Antrenörü Eddie Newton ve Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ile takım kaptanları katıldı.

Erol Bulut yaptığı açıklamada "Final maçı bizim için değerli bir amaç Tarihimizin en önemli maçı. İki takım da haketti. Yarın final maçını oynayacağız. Hak eden maçı kazandı. Futbolcularımız bu maça hazır. Tarihimizin en önemli maçlarından biri. Sezonu ilk 5 te bitirdik bunu kupa ile taçlandırmak işitiyoruz." ifdadelerine yer verdi.

Trabzonspor Antrenörü Eddie Newton, finalde olmanın heyecan vereci olduğunu belirterek, "Umuyorum inşallah istediğimiz sonucu alıp kupayla döneceğiz" dedi. Kaptan Jose Sosa ise sezonu kupayla bitirmek istediklerini vurguladı.
Trabzonspor - Alanyaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final müsabakası öncesinde düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Antrenörü Eddie Newton ile takım kaptanı Jose Sosa konuştu. Alanyaspor’un etkileyici bir takım olduğunu söyleyen Newton, "Çok iyi oynayan bir rakibimiz olacak. Rakibimizin güçlü yönlerine karşı çalıştık. Gerçekten finalde olmak heyecan verici bir durum. Umuyorum inşallah istediğimiz sonucu alıp kupayla döneceğiz. Sezon boyunca bir hedef uğruna mücadele verip gerçekleştiremediğiniz zamanlar, zor zamanlar olur. Ancak biz kupa finaline çıkacağız. İkincilik belki istediğimiz yer değildi ama kupa finali oynamakta mutluluk verici. Sezonunun geneline baktığımız zaman başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu tür maçlarda oyuncular ekstra bir motivasyona gerek duymaz. Taraftarsız futbola futbol denilemez. Bu ülkeye geldiğimden beri Trabzonspor taraftarı bizi her yerde destekledi. Onların desteklerini her zaman hissettik. O desteği tribünde hissedemeyeceğiz. Bazı durumlarda yorulduğunuzda taraftarlarınız oa nda destek olur ve onlar giderir. İki takım içinde aynı şartlar geçerli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor