Türkiye Trabzonspor'un forma tanıtımını konuşmuştu: Ahmet'i canlandıran Eymen'den Minguzzi ailesine ziyaret

Trabzonspor yöneticisi Gözde Atasoy ve forma tanıtımında Ahmet Minguzzi'yi canlandıran "Eymen", Yasemin Minguzzi'yi ziyaret etti.

Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gözde Atasoy, kulübün forma tanıtım filminde Ahmet Minguzzi’yi canlandıran küçük oyuncu Eymen ile birlikte, Ahmet’in annesi Yasemin Minguzzi’yi ziyaret etti.

14 Ocak’ta İstanbul Kadıköy’de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren Mattia Ahmet Minguzzi, forma tanıtımında da unutulmamış; Trabzonspor, genç taraftarını onurlandıran bu sahnelerle kamuoyunda büyük takdir toplamıştı.

Ziyarete dair duygusal bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Gözde Atasoy, şu notu düştü:

“Forma tanıtım filmimizde Ahmet’i canlandıran Eymen ile birlikte canım Yasemin’i ziyarete geldik. Yasemin’in gücüne hayran olmamak elde değil…”

Bu anlamlı buluşma, hem Trabzonspor camiasında hem de sosyal medyada duygusal tepkilerle karşılandı. Kulüp, Ahmet Minguzzi’nin anısını yaşatmaya devam ederken, ailesine gösterdiği vefayla da gönülleri kazandı.

ziyaret-34.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir