Tudor'dan ilginç sözler: Trabzon'a karşı ben oynayabilirim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor Trabzonspor maçıyla ilgili konuştu

Tudor'dan ilginç sözler: Trabzon'a karşı ben oynayabilirim
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Trabzonspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu . Hırvat teknik adam, takımın fiziksel durumunun yetersiz olduğunu ifade ederken sakatlıklar sebebiyle Trabzonspor maçında ben oynayabilirim şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

Hırvat çalıştırıcı, Trabzonspor maçı öncesinde 4 savunma oyuncusunun sakatlığı olduğunu ve belki de kendisinin sahaya çıkması gerekebileceğini ifade etti.

İşte Tudor'un yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar; "Galatasaray'dan ilk teklifi aldığım gün 3. kızım doğdu. Fantastik bir gündü. Her şey birkaç gün içinde oldu. Benim futbola yaklaşımım farklı. Kendi üzerimde bir baskı oluşturuyorum ben. Bir antrenör olarak nasıl oynamak istediğinize yönelik bir düşünceniz varsa her zaman bunun üzerine çalışmalısınız. Takıma sonuçları düşünmemelerini oynadıkları oyunu düşünmelerini söylüyorum. İyiysek sonuç da iyi olacaktır. Artık Podolski'de, Sneijder'de ve Yasin'de daha fazla savunma yapma isteği görüyorum. Ben idmanlarda bile kazanmak isterim. Bu belki de Juventus günlerimden geliyor. Zidane'la yaptığımız antrenmanlar maç gibiydi. 4 savunmacımız sakat. Trabzon maçında belki ben oynayabilirim. Daha önce 4 savunmacımın sakat olduğunu görmemiştim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor