TS'ye sürpriz başkan adayı!

 Trabzonspor'un eski oyuncusu Lemi Çelik, kongre şartlarının oluşması durumunda başkanlığa aday olacağını açıkladı.Çelik, ''Camianın başkan adayı olmam yönünde baskısı ve telkini var. Bizim Trabzonspor'a karşı sorumluluğumuz var. Futbolculuğumuz döneminde

TS'ye sürpriz başkan adayı!

 Trabzonspor'un eski oyuncusu Lemi Çelik, kongre şartlarının oluşması durumunda başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Çelik, ''Camianın başkan adayı olmam yönünde baskısı ve telkini var. Bizim Trabzonspor'a karşı sorumluluğumuz var. Futbolculuğumuz döneminde büyük bir sadakatle hizmet ettik. Şimdi önümüze gelen sorumluluğu reddedemeyiz. Sonrasında şehre gidecek yüzümüz olmaz. Bu sorumluluğu alacağız ama şu anda kongre olup olmayacağı belli değil. İki hafta içerisinde mahkeme kararını görmek gerekir. Biz sorumlu davranacağız. Seçim şartları oluşursa, tüm hazırlıklarımızı, teknik, kurumsal, kadro, profesyoneller ve planlama yapacağız. Bize görev gelirse Trabzonspor'a 2 sene içerisinde şampiyonluğu getirme sözü veriyorum. Takdir genel kurulun'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor