TSYD'den Şota ve Hurma'ya ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze'yi ziyaret etti.    Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Mura

TSYD'den Şota ve Hurma'ya ziyaret
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze'yi ziyaret etti. 
 
Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret ederek, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze ile bir araya geldi. Şube başkanı Taşkın ve beraberindeki üyeler, Hurma ve Arveladze’ye görevlerinde başarı diledi.
 
Sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze de, TSYD'nin yaptığı bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor