TSYD açıkladı ama Trabzonspor’un haberi yok! Bu organizasyonun amacı ne?

TSYD 4 kulüp başkanı bir araya gelecek diyor ama Trabzonspor’un haberi yok.

TSYD açıkladı ama Trabzonspor’un haberi yok! Bu organizasyonun amacı ne?

Haber61 - Spor Servisi

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nden bugün ilginç bir mesaj yayınladı. Derneğin yayınladığı mesajda Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe başkanlarının canlı yayında bir araya geleceği ve oturumu TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’in yöneteceği belirtildi.

Ancak ilginç olan kısım ise Trabzonspor başkanının bu konudan haberdar olmamasıydı. Bordo mavili ekipten alınan bilgilere göre TSYD’den Trabzonspor’a her hangibir davet gelmediği belirtildi.

Yapılan bu organizasyonun amacının ne olduğu ve Trabzonspor’un davet edilmeyerek, davet edilmiş gibi açıklama yapılmasının amacı anlaşılamadı.

Başkan Ağaoğlu’nın “Bana böyle bir talep gelmedi. Konu ne? Eğer konu Türk futbolu ise konuşulacak yer kulüpler birliğidir. Eğer konu Türk futbolu ise diğer 14 takım nerede?” dediği ökğrenildi.
 

Trabzonspor'dan da açıklama geldi

Trabzonspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada ise "Kamuoyuna duyuru | Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır. Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır.

Futbolun sorunlarının tartışılacağı adresin Kulüpler Birliği olduğunu belirtirken, diğer kulüplerimizin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içerisinde yer almayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor