TS'nin istediği isimden yeşil ışık!

2013'te geldiği Saint Etienne'de inişli-çıkışlı bir performans sergileyen ve sezon sonunda takımdan ayrılabileceği iddia edilen Mevlüt Erdinç, geleceği hakkında konuştu. Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı belirtilen milli golcü Mevlüt Erdinç'in

TS'nin istediği isimden yeşil ışık!
2013'te geldiği Saint Etienne'de inişli-çıkışlı bir performans sergileyen ve sezon sonunda takımdan ayrılabileceği iddia edilen Mevlüt Erdinç, geleceği hakkında konuştu.
 
Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı belirtilen milli golcü Mevlüt Erdinç'in, Surface dergisine konuyla ilgili yaptığı açıklamalar Fransız basınında yer buldu. 
 
Mevlüt, "Bana sık sık, "Neden geri dönüp kendi ülkende oynamıyorsun?" diye soruyorlar fakat benim ülkem Fransa. Türkiye'de hiç oynamadım, sadece milli takımda oynadım. Oynasam bile, gerçekten Türk Ligi'ni bilmiyorum. Buna rağmen her zaman söyledim; eğer büyük bir kulüpten veya bir Türk kulübünden güzel bir teklif gelirse, ilgilenirim" dedi.
 
Mevlüt Erdinç, "Her ne zaman izlenme şansım olduysa, çeşitli nedenlerden ötürü gerçekleşmedi fakat her durumda Türkiye'de oynamak beni mutlu eder" ifadesini kulllandı.
 
Geçen sezon Saint Etienne formasıyla 16 gole imza atan Mevlüt, bu sezon 9 golde kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler