TS'nin eski futbolcusundan flaş iddia: Futbolcular bilerek...

Trabzonspor'un eski oyuncusu Giray, futbolcuların bilerek oynamadığını ima etti.

TS'nin eski futbolcusundan flaş iddia: Futbolcular bilerek...
Haber61 Spor Servisi

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor'un deplasmanda Kızılcabölükspor’la 1-1 berabere kalmasının ardından bordo mavili takımın eski futbolcularından Giray Kaçar sosyal medyadan teknik direktör Ersun Yanal’a eleştirilerde bulundu. Ayrıca Giray bir anlamda futbolcuların Yanal yüzünden bilerek oynamadığını ima etti.


İlk yarının kötü bitirilmesinin ardından Yanal'ın futbolcuları suçlamasının yanlış olduğunu kaydeden Giray Kaçar'ın sosyal medyadan verdiği mesajlar şu şekilde; 

"Kötü bitirdiğin devreden sonra transfer gerek diyerek takımı, futbolcuları ateşe atarsan takım da sana oynamaz bir daha bugün oldugu gibi. Bu takıma gelen herkes uzaydan gelmedi ya kendileri aldı kendileri begenmiyor o da bir düşündürücü tabi. Konuşacak çok sey var ama konuşmaya gerek yok daha. İnşallah devreye iyi gireriz. Bazı maçlar hoca için oynanır, ama hocan seni taraftar önüne atarsa sende takım ve kendin için oynarsın. Belki daha iyi anlaşılır böyle.  Hocan için oynamak çok daha fazla motivasyon getirir ve çok daha fazla mücadele edersin bu da içinden gelir bunu futbolcular daha iyi bilir! Biraz daha açıyım konuyu artık hoca dağılmış oluyor ve sen hocayı kurtarmaya çalışıyorsun ve ölümüne mücadele ediyorsun. Her zamankinden çok daha fazla mücadele etmen gerek çünkü hocanı kaybediyorsun anlatabildim inşallah bazı arkadaşlarımıza."

Giray son olarak Trabzonspor'la çıktığı bir maçtan kare paylaşarak " Biz sahada babamızı bile tanımayız. Benim için her zaman takım önemliydi." ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor