TS'nin Amrabat transferi ona bağlI!

Trabzonspor'un Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat için yaptığı temaslarda son aşamaya gelindiği öğrenildi. Amrabat'ı vererek Trabzonspor'la Olcan Adın ve Burak Yılmaz transferlerinden kalan borçlarını kapatmak isteyen Galatasaray'ın teknik direk

TS'nin Amrabat transferi ona bağlI!

Trabzonspor'un Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat için yaptığı temaslarda son aşamaya gelindiği öğrenildi. Amrabat'ı vererek Trabzonspor'la Olcan Adın ve Burak Yılmaz transferlerinden kalan borçlarını kapatmak isteyen Galatasaray'ın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporunu beklediği bildirildi.

AMRABAT ISRARI

Transfer sezonuna kadrosuna kattığı Kayserisporlu Hakan Arıkan, Okay ve Alper’den sonra Kamerunlu oyuncu Stephane M’Bia’ya imza attıran Trabzonspor, Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın takıma katılmasını çok istediği Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Nordin Ambarat konusundaki ısrarından vazgeçmiyor.

Geçen sezonu Malaga’da kiralık olarak geçiren Amrabat’ın aradıkları hücuma dönük orta saha oyuncusu profiline tam olarak uyduğunu savunurken Faslı oyuncuyu Kayserispor'da oynarken tanıdığını belirten Sportif Direktör Hurma, bu konudaki girişimlerini sürdürüyor.

Galatasaray’ın da Amrabat’ı Trabzonspor’a vererek Burak Yılmaz ve Olcan Adın transferlerinden kalan hesabı da bu yolla kapatmayı amaçladığı belirtildi. Sarı kırmızılı kulübün teknik direktör Hamzaoğlu’nun vereceği karardan sonra Trabzonspor’la masaya oturacağı ifade edildi. Trabzonspor’un Amrabat’ın bonservisine yüksek fiyat istenmesi halinde kiralama yoluna gidebileceği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor