TS'li yöneticiden kongre itirafı!

Trabzonspor'da kongrenin geç yapılması için yönetimin çaba sarfettiği iddiaları Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan'ın itirafıyla doğru çıktı. Aslan süre kazanmak için uğraştıklarını dile getirdi.Trabzonspor'un Aralık ayından önce kongreye gitmesinin ku

TS'li yöneticiden kongre itirafı!

Trabzonspor'da kongrenin geç yapılması için yönetimin çaba sarfettiği iddiaları Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan'ın itirafıyla doğru çıktı. Aslan süre kazanmak için uğraştıklarını dile getirdi.

Trabzonspor'un Aralık ayından önce kongreye gitmesinin kulübe zarar vereceğini öne süren Yakup Aslan "Elimizi taşın altına koymuşuz. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Trabzonspor'u daha iyi yerlere taşımak için gayret ediyoruz. Önümüzde 6-7 aylık bir süre var. Bu süreyi kullanacağız. Çünkü olağanüstü bir kongre Trabzonspor'a yarar sağlamaz."dedi.

"Mayıs 2013 tarihinde yapılan kongrede , bir usul hatası yapılmış. Hata sonradan farkedilmiş. Bunda bizim suçumuz ne? Biz 2.5 yıllığına seçildik. Yargıtay'ın verdiği karara karşı hukuki hakkımızı kullanıyoruz. Mayıs veya Haziran ayında seçim olmaması ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Yönetim kurulu olarak Aralık ayından önce seçim istemiyoruz. "

Aslan yönetimin yarısının istifa etmesinin çok da önemli olmadığını belirterek " Yönetim kurulu sayısı zaten fazla , kulüp 7-8 kişi ile idare edilir. Kulüpte profesyonel bir yapılanma var. O nedenle yöneticilerin istafsı sorun yaratmıyor. Yönetim kurulumuz uyum içerisinde çalışıyor. Başkanımızla da hiçbir yöneticinin sorunu yok." diye konuştu.

Aslan "TFF'deki Trabzonlu bir üyeye hakkımızı yiyorlar diyorum. O da top oynamıyorsunuz ki, diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Yönetim olarak yanlışımız, hatamız olabilir. Bizi beceriksizlikle de suçlayabilirler.  Hatta bana sövüyorlar, ben de iade ediyorum. 2.5 yıllığına seçildik ve bu süreyi tamamlamadan gitmeyeceğiz. Yeni sezon için transfer de yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kuzeyekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor