TS'li oyunculardan taraftara çağrı!

Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-off yarı finalinde seride 2-0 geriye düşen Trabzonspor M.P. oyuncularından taraftara videolu çağrı.İstanbul Abdi İpekçi Spor salonunda oynanan ilk iki karşılaşmada da Anadolu Efes'e mağlup olan Trabzonspor M.P. oyuncuları, T

TS'li oyunculardan taraftara çağrı!

Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-off yarı finalinde seride 2-0 geriye düşen Trabzonspor M.P. oyuncularından taraftara videolu çağrı.

İstanbul Abdi İpekçi Spor salonunda oynanan ilk iki karşılaşmada da Anadolu Efes'e mağlup olan Trabzonspor M.P. oyuncuları, Trabzon'da oynanacak karşılaşmalar öncesinde taraftarları salona çekmek adına içinde oyuncuların mesajlarının yer aldığı bir video yapıldı.

Bu arada Trabzonspor M.P. Yarı final 3 karşılaşmasını 03.06.2015 çarşamba günü saat 19.30'da. 4. karşılaşmayı da 05.06.2015 cuma günü saat 19.30'da oynayacak. İki karşılaşmada Hayri Gür spor salonunda oynanacak.

İŞTE O VİDEO!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler