TS'li oyunculardan Araklı'ya ziyaret

Trabzonsporlu futbolculardan Yusuf Erdoğan ve Muhammet Beşir Araklı'yı ziyaret ettiler.   Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan'ı makamında ziyaret eden genç futbolcular daha sonra Araklı Belediyesine gelerek Başkan Çebi'ye de nezaket ziyaretinde bulundular.   Zi

TS'li oyunculardan Araklı'ya ziyaret
Trabzonsporlu futbolculardan Yusuf Erdoğan ve Muhammet Beşir Araklı'yı ziyaret ettiler.
 
Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan'ı makamında ziyaret eden genç futbolcular daha sonra Araklı Belediyesine gelerek Başkan Çebi'ye de nezaket ziyaretinde bulundular.
 
Ziyaretleri sırasında futbolcuları Kaymakam Adnan Tezcan, Araklıspor eski başkanı Fatih Çebi, Belediye Meclis Üyelerinden Emine Tanrıkulu, Ekrem Reis, Kenan Bağçiçek, Kemal Danışmaz, Hüseyin Kalaycı ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.
 
Başkan Çebi ve Kaymakam Tezcan futbolculara nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken Araklı'ya yapmış oldukları ziyaretlerden ötürü plaket taktim ettiler.
 
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Eskişehirspor ile Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelen Bordo mavilerde ilk defa kadroya dahil edilen Genç oyuncu Muhammet Beşir ilk golünü attı ve ilk hediyesini de Başkan Çebi'den almış oldu. Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı'nın yetiştirmiş olduğu iki genç futbolcuya ve Trabzonspor'a başarılar dilerken futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
futbolcular5.jpg
 
futbolcular6.jpg
 
futbolcular8.jpg
 
futbolcular9.jpg
 
futbolcular10.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler