TS'de yetkisiz yönetimden transfer çalışması

Sezon başında transferde harcadığı astronomik paraların karşılığını alamayarak hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da, Yargıtay'dan çıkacak karar ile büyük ölçüde kongre yapacak olan yönetim gelecek sezon için çalışmalara başladı. Trabzonspor Yönetiminin

TS'de yetkisiz yönetimden transfer çalışması

Sezon başında transferde harcadığı astronomik paraların karşılığını alamayarak hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da, Yargıtay'dan çıkacak karar ile büyük ölçüde kongre yapacak olan yönetim gelecek sezon için çalışmalara başladı.

 Trabzonspor Yönetiminin önünde bir kongre aşaması olmasına rağmen devre arasında başlattığı transfer harekatına sezonun sona ermesiyle birlikte yeniden start vermeyi planlıyor.

Gelecek sezon için çalışmalara ligler oynanırken başlayan Ersun Yanal'ın, takımda kalacak ve gidecek futbolcuların isimlerini de büyük ölçüde belirlediği öğrenildi.

TEKLİF GELİRSE SATILACAKLAR

Bu sezon yabancı oyuncularından istediği verimi alamayan bordo-mavili takım şartların oluşması halinde birçok isimle yollarını ayıracak. Sezon başında yabancı oyuncularla yapılan sözleşmelerin bağlayıcı olması nedeniyle bu konuda sıkıntılı olan Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği oyunculara teklif gelmesi halinde satacak.

İshak, Musa Nizam, Soner, Yatabare, Constant, Waris, Belkalem, Ferhat gibi futbolcuların gelecek sezon düşünülmeyen isimler arasında yer aldığı öğrenildi. Bu isimler dışında gelecek sezon oluşturulması planlanan kadroyu zorlamayacak isimlere de teklif gelmesi halinde bordo-mavili yönetim Ersun Yanal ile durum değerlendirmesi yaparak satışlarına onay verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler