"TS'de oy kullanan kombine almalı"

TS eski yöneticilerinden Zorlu Grand Otel Yönetim Kurulu Başkanı Osman Terzi, Trabzonspor’a üye olanların kongrelerde oy kullanabilmeleri için ayrıcalıklı bir statüde olmaları gerektiğini söyledi. Terzi, Fenerbahçe ve Galatasaray’da üye ve kongre delegesi

"TS'de oy kullanan kombine almalı"

TS eski yöneticilerinden Zorlu Grand Otel Yönetim Kurulu Başkanı Osman Terzi, Trabzonspor’a üye olanların kongrelerde oy kullanabilmeleri için ayrıcalıklı bir statüde olmaları gerektiğini söyledi.

Terzi, Fenerbahçe ve Galatasaray’da üye ve kongre delegesi olmak için bazı kıstasların olduğunu belirterek, ‘Trabzonspor’da benzer uygulamalar olmalı. Mesela kongrelerde oy kullanma hakkı elde etmek için kapalı, maraton, kale arkası fark etmez iki veya üç yıl kombine bilet alma şartı getirilmeli. İki yıl kombine bilet alanların oy hakkı olmalı. Tüzükte bu ve benzer bir değişikliğin yapılması artık kaçınılmazdır. Trabzonspor’un maçlarına gitmeyenler, Trabzonspor üyesi oldukları halde aidatlarını yatırmayanların da bu yolla önü kesilir’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor