TS'de Avrupa yolunda kritik haftalar

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Trabzonspor, gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alma adına kritik haftalara giriyor.Sezon başında yaptığı iddialı transferlere rağmen beklentilerin altında kalan Trabzonspor, erken havlu attığ

TS'de Avrupa yolunda kritik haftalar

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Trabzonspor, gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alma adına kritik haftalara giriyor.

Sezon başında yaptığı iddialı transferlere rağmen beklentilerin altında kalan Trabzonspor, erken havlu attığı şampiyonluk yarışının ardından, Avrupa kupalarına katılma adına kritik haftalara giriyor.

Galatasaray maçıyla birlikte bordo-mavilileri zorlu maçlar beklerken Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşılaşmaları ise Trabzonspor'un gelecek sezonki kaderini belirlemede önemli bir rol oynayacak. 19 Nisan Pazar günü Avni Aker'de lider Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor, 26 Nisan'da ise başkentte Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bordo-mavililer bu sezonun son derbisini ise zirve mücadelesi veren Beşiktaş'la 2 Mayıs Cumartesi günü Hüseyin Avni Aker'de oynayacak.

RAKİPLER BURSASPOR VE İSTANBUL BAŞAKŞEHİR

Ligde deplasmanda Torku Konyaspor'a mağlup olan Trabzonspor, zirveye yeniden ortak olma umutlarını da maç sonrası tamamen yitirmişti. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde Trabzonspor geride kalırken, Avrupa kupalarına katılma şansını da tehlikeye soktu. Bursaspor ve İstanbul Başakşehir 44 puan ile Trabzonspor'un 1 puan önünde olurken, bordo-mavililer ise 43 puanla kritik haftalara giriyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler