TS Yönetimine bir şok daha

Trabzonspor yönetiminin hukuki boşlukları kullanarak mahkeme kararlarına uymaması ve Bordo Mavili camiadan her gün bir kaosun yaşanması üzerine Trabzonsporlular Platformu harekete geçti. Trabzonsporlular Platformu yarın Bordo Mavili kulüp adına çok önemli

TS Yönetimine bir şok daha
Trabzonspor yönetiminin hukuki boşlukları kullanarak mahkeme kararlarına uymaması ve Bordo Mavili camiadan her gün bir kaosun yaşanması üzerine Trabzonsporlular Platformu harekete geçti.
 
Trabzonsporlular Platformu yarın Bordo Mavili kulüp adına çok önemli bir başvuru yapma kararı aldı.
 
Platformdan yapılan açıklama şöyle: “4721 sayılı Medeni Kanunun 75. Maddesi uyarınca Trabzonspor Yönetim Kurulunun Genel Kurul Toplantısına çağrı yapmaması nedeniyle Avukat Mehmet Şentürk ile kayyum atanması ve Genel Kurula Çağrı yapılması için yarın (Perşembe) saat 11:00’da Şana’da bulunan Sulh Hukuk Mahkemesine başvuru yapılacaktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor