TS yönetiminden U dönüşü! Şaşırmadık!

Trabzonspor'da bugün yaşanan gelişmeler bordo mavili kulübün son dönemde nasıl yönetildiğinin adeta aynası oldu.  Bordo mavili yönetim İbrahim Hacıosmanoğlu önderliğinde camia ve taraftar gözünde adeta bir skandala imza atarak, Türkiye Futbol Federasyonu

TS yönetiminden U dönüşü! Şaşırmadık!
Trabzonspor'da bugün yaşanan gelişmeler bordo mavili kulübün son dönemde nasıl yönetildiğinin adeta aynası oldu. 
 
Bordo mavili yönetim İbrahim Hacıosmanoğlu önderliğinde camia ve taraftar gözünde adeta bir skandala imza atarak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçiminde Yıldırım Demirören'i destekledi.
 
Bu hamle adeta deprem etkisi yaratırken yönetimde 3 istifa peşpeşe geldi.  İstifaların ardından yönetim alınan kararı savunurken iyi bir karar alındığını camiaya empoze etmeye çalıştı. Başkan yardımcsı Yakup Aslan yaptığı açıklamada ise yeni bir tartışma konusunun fitilini ateşledi.
 
Aslan seçimlerden önce Demirören'in desteklenmesi halinde istifa etmeyi düşündüğünü söyledi. Ancak Hacıosmanoğlu'nun kararlı şekilde Demirören'e tam destek kararı almasının ardındnan önceki düşüncesinin nasıl değiştiğini itiraf etti. Aslan Trabzonspor'un, kupasını çalan, hukuku yok sayan Demirören'i destekleyerek daha güçlü konuma geleceğini iddia etti.
 
Aslan'ın bu açıklaması kısa sürede taraftarlar arasında tartışma konusu oldu. Aslan'ın kendi sözünün altında kaldığını belirten taraftarlar "Trabzonspor'da koltukların ne kadar tatlı olduğu bir daha ortaya çıktı" ifadelerini kullandılar.
 
Öte yandan Hacıosmanoğlu yönetimine karşı camiada kredi tükenirken bir an önce seçim kararı alınarak kulübün düştüğü karanlıktan kurtarılması gerektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler