TS yönetimi tehlikeyi umursamadı!

Trabzonspor'da 35. Divan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda hazırlanan raporlarda Trabzonspor'un nasıl ateşe atıldığı bir kez daha hatırlatıldı. Trabzonspor yönetiminin kongrenin usulsüz olmasıyla oluşan tehlikeye rağmen hangi sözlerle hukuku um

TS yönetimi tehlikeyi umursamadı!
Trabzonspor'da 35. Divan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
 
Genel Kurulda hazırlanan raporlarda Trabzonspor'un nasıl ateşe atıldığı bir kez daha hatırlatıldı. Trabzonspor yönetiminin kongrenin usulsüz olmasıyla oluşan tehlikeye rağmen hangi sözlerle hukuku umursamadığı raporlara yansıdı.
 
Raporda , Trabzon Yerel Mahkemesi'nin 08.11.2013 tarihli verdiği karara istinaden Denetleme Kurulu'nun 04.12.2013 tarihli yazıyla kongreye gidilmesi için yönetime uyarıda bulunduğu ve yönetime sakıncalı durumlar oluşmaması için 2013 Aralık ayında Genel Kurul yapılarak yönetim ve diğer organların seçilmesi gerektiği bildirildiği kaydedildi. Aynı raporda Trabzonspor yönetiminin ise bu uyarıyı umursamayarak verdiği cevapta, yargı kararının kesinleşmediği ve hukuki sürecin devam ettiğini belirttiği yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler