TS ile anılan yıldızda yeni gelişme!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Hollandalı yıldız Rafael Van der Vaart'ın ismi birçok kulüple anılıyor. Süper Lig'den Trabzonspor ve kadrosunda Hollandalı yıldız Babel'i bulunduran Kasımpaşa'nın 32

TS ile anılan yıldızda yeni gelişme!
Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Hollandalı yıldız Rafael Van der Vaart'ın ismi birçok kulüple anılıyor.
 
Süper Lig'den Trabzonspor ve kadrosunda Hollandalı yıldız Babel'i bulunduran Kasımpaşa'nın 32 yaşındaki orta saha oyuncusu ile adı sıkça anılıyor
 
Telegraaf Gazetesi'nin iddiasına göre ise Ajax, eski oyuncusuna 1 yıllık sözleşme teklifi yaptı.
 
109 kez Hollanda Milli Takım formasını giyen Van der Vaart'ın, uzun süreli sözleşme istemesi nedeniyle bu teklife sıcak bakmadığı belirtilse de, Ajax'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması ve oyuncunun Euro 2016'de milli takımı forması giymek istemesi nedeniyle tecrübeli oyuncunun aklını çelinebileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler