"TS bu transferi bitirirse büyük iş yapar"

Trabzonspor'aOscar Cardozo'dan sonra Raul Bobadilla için bir olumlu mesaj da Halil Altıntop'tan geldi.Paraguaylı golcüyle geçen sezon birlikte forma giyen bordo-mavili ekibin eski yıldızı Bobadilla'yı takımının bırakmayacağını ama Trabzonspor'un bu transf

"TS bu transferi bitirirse büyük iş yapar"

Trabzonspor'aOscar Cardozo'dan sonra Raul Bobadilla için bir olumlu mesaj da Halil Altıntop'tan geldi.

Paraguaylı golcüyle geçen sezon birlikte forma giyen bordo-mavili ekibin eski yıldızı Bobadilla'yı takımının bırakmayacağını ama Trabzonspor'un bu transferi gerçekleştirmesi durumunda çok büyük iş yapacağını söyledi.

Bu arada normalde yeni sezon hazırlıklarına başlamak için yarına kadar (Pazartesi) izinli olan Bobadilla'nın, geçen Çarşamba günü Walchsee'deki kampa katılmasının transfer görüşmesi yapmak için olduğu iddia edildi. Augsburg menajeri Stefan Reuter ise Bobadilla'nın transferiyle ilgili soruları cevapsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler