TS Avrupa ligi maç programı belli oldu!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde Differdange 03 ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. Buna göre Teknik Direktör Shota Arveladze ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba 17.30’da Hüs

TS Avrupa ligi maç programı belli oldu!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde Differdange 03 ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.
 
Buna göre Teknik Direktör Shota Arveladze ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba 17.30’da Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu’nda başlayacak.
 
Bordo mavili ekip maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 19.00’da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
 
Differdange 03 takımının basın toplantısı ise aynı gün saat 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yapılacak. Antrenman ise 21.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda gerçekleştirilecek ve bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor