Transferde Trabzonspor'a yazılan iki isim için resmi açıklama geldi!

Trabzonspor'a yazılan iki isim Mert Müldür ve Kaan Ayhan için gelen teklifi açıkladılar

Transferde Trabzonspor'a yazılan iki isim için resmi açıklama geldi!

Milli futbolcular Kaan Ayhan ve Mert Müldür'ün formasını giydiği Sassuolo'nun Sportif Direktörü Giovanni Rossi, açıklamalarda bulundu. Rossi, Trabzonspor'un ilgilendiği haberleri yapılan iki futbolcu için açıklama yaptı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi için play-off maçına çıkacak Trabzonspor 'da transfer hareketliliği devam yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Larsen ve Denswil transferini açıklayan Fırtına, kadrosunu daha da güçlendirmek adına savunmaya yeni hamleler yapmaya hazırlanıyor.

"TÜRKİYE'DEN KAAN AYHAN VE MERT MÜLDÜR İÇİN TEKLİFLER VAR"

Milli futbolcular Kaan Ayhan ve Mert Müldür'ün formasını giydiği Sassuolo'nun Sportif Direktörü Giovanni Rossi konuştu. Giovanni Rossi, milli futbolcuların transferi hakkında "Kaan Ayhan ve Mert Müldür için Türkiye'den çok sayıda teklif aldık. Şu an için gelen her teklifi değerlendiriyoruz." dedi.

Trabzonspor, stoper için Marlon ile görüşse de henüz bir aşama kaydedilmiş değil. Fırtına, Marlon'un alternatifi için Kaan Ayhan ile görüşmeye başlayacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor