Transferde işler karıştı: Trabzonspor devreye girdi iddiası

Trabzonspor'un Giuliano'nun transferinde Zenit ile anlaştığı iddia edildi.

Transferde işler karıştı: Trabzonspor devreye girdi iddiası

Haber61 - Spor Servisi - Fenerbahçe'nin Türkiye'ye getirdiği Giuliano de Paula transferinde Trabzonspor'un araya girdiği ve oyuncunun kulübü Zenit ile anlaştığı iddia edildi.


Trabzonspor'un oyuncu ve kulübü ile daha önceden görüştüğü kulübü Zenit ve oyuncu  ile anlaşıldığı ancak oyuncunun daha sonra Fenerbahçe ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Brezilyalı Futbolcu Giuliano'yu Fenerbahçe'nin bugün Türkiye'ye getirerek adeta havaalanından kimseye göstermeden apar topar çıkardığı futbolcu ile ilgili olarak Trabzonspor'un son bir hamlede daha bulunduğu iddia edildi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Zenit kulübü ve Futbolcunun menajeri ile görüşmeler yaptığı ileri sürüldü.


SOSYAL MEDYADAN VİDEO

Oyuncunun sosyal medyadan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya ithafen çekerek yayınladığı "Trabzonspor Başkanı menajerimle görüşebilirsiniz" ifadelerini kullandığı videonun ise tam olarak ne zaman yayınlandığı ile iligli bilgi yer almıyor.

Trabzonspor cephesinden iddialarla ilgili nasıl bir cevap geleceği ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler