Transferde büyük gün Cuma

Milan ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Philippe Mexes, savunmada alternatifler arasında ilk sırada yer alıyor.Lyon’dan Bedimo’yla da ilgilenen Karadeniz ekibi bu transferde, Fransız oyuncudan gelecek olan yanıta göre hareket edecek. Deneyimli ve üst

Transferde büyük gün Cuma

Milan ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Philippe Mexes, savunmada alternatifler arasında ilk sırada yer alıyor.

Lyon’dan Bedimo’yla da ilgilenen Karadeniz ekibi bu transferde, Fransız oyuncudan gelecek olan yanıta göre hareket edecek. Deneyimli ve üst düzey maçların havasını iyi bilen 33 yaşındaki oyuncunun, serbest olması Bordo-Mavilileri daha çok iştahlandırıyor. 

M’Bia’da olduğu gibi imza parasıyla bu işi bitirmeye çalışan Trabzonsporlu yetkililerin cuma günü kesin bir geri dönüş alacağı öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın geçtiğimiz sezon en çok sorun yaşadığı bölge savunmaydı. Şu an elinde direkt stoper olarak Medjani ve Uğur Demirok bulunan Yanal, Mustafa Akbaş’ın 3 kulvarı da kaldırmayacağı görüşünde. Bu nedenle de Mexes’in transferi olması halinde, 1 savunma oyuncusu daha alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler