"Transfer tekliflerine..."

Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Mehmet Ekici, sezonun ikinci yarısı öncesi çarpıcı konuştu.   Ligin ilk yarısında hem sakatlıkla boğuşan hem de takım arkadaşı Erkan Zengin ile tatsız bir olay yaşayan Mehmet, ikinci yarıda eski kimliğine kavuşacağı ina

"Transfer tekliflerine..."
Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Mehmet Ekici, sezonun ikinci yarısı öncesi çarpıcı konuştu.
 
Ligin ilk yarısında hem sakatlıkla boğuşan hem de takım arkadaşı Erkan Zengin ile tatsız bir olay yaşayan Mehmet, ikinci yarıda eski kimliğine kavuşacağı inancında. Şu an tatilde olmasına rağmen çalışmalarını aksatmayan Mehmet, “Tatilde de çalışıyorum. Eksiklerimi gidererek ikinci yarıya hazır olacağım” dedi. Sezonun ilk yarısında Süper Lig’de 10, Avrupa Ligi’nde 2 ve Türkiye Kupası’nda 1 maç olmak üzere toplam 13 maçta forma giyen ve 2’si penaltıdan olmak üzere 4 gol atan Mehmet, ikinci yarıda tüm maçlarda forma giymek istediğinin altını çizdi. Bunun için çalışacağını belirten 25 yaşındaki gurbetçi oyuncu, “Hedefim A Milli Takım’ın Euro 2016 kadrosunda yer almaktır” ifadesini kullandı. Öte yandan Trabzonspor’da mutlu olduğunu her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Mehmet, “Menajerimle konuştum ve bana transfer teklifi getirmemesini söyledim. Çünkü Trabzonspor’da henüz görevim bitmedi. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor