Transfer sezonunda Trabzonspor'a yazılmıştı! Milli futbolcu mutsuz olduğunu açıkladı

A Milli Takımın oyuncusu Kaan Ayhan: 'Mutsuzum, hocam da kulüp de bunu biliyor'

Transfer sezonunda Trabzonspor'a yazılmıştı! Milli futbolcu mutsuz olduğunu açıkladı

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ile 13 Kasım Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Milli Takım'da Kaan Ayhan ve Taylan Antalyalı açıklamalarda bulundu. Kaan Ayhan kulüp takımında az oynamasıyla ilgili konuştu.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ile 13 Kasım Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Milli Takım'da Kaan Ayhan ve Taylan Antalyalı açıklamalarda bulundu.

Kaan Ayhan'ın açıklamalarının satır başları şu şekilde;

"Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz, bu yolda önemli bir adım atmak istiyoruz. Bunun için de 6 puanın şart olduğunu biliyoruz. İnşallah bunu başarırız."

"Hocayla toplamda 2 hafta beraber çalışıyoruz. Daha derinlere, detaylara pek giremedik. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bir özgüven kaybı oldu. Ancak bu bizi etkilememeli. Maçlarda aldığımız skorlar bu yönde çok önemli."

"Cebelitarık ile oynanan ilk maçı biz biraz zorlaştırmıştık. Kaçan gollerle, penaltılarla biz zorlaştırdık. Hoca bizi iyi hazırlıyor o maça. Arka planda Karadağ maçı da var, onu da düşünüyoruz. Bu hafta sonu 3 puanla ayrılıp, o özgüvenle Karadağ'a gitmek istiyoruz."

"Ben her maçta yüzde 100'ünü veren bir oyuncuyum. Rakibin ismi ya da ülkenin büyüklüğü önemli değil. Norveç ile Hollanda karşılaşacak. Onların üstündeki baskıyı arttırmak için üç puan şart."

"Ben de evde oturduğumda oynayıp, oynamadığımı düşünüyorum. Sassuolo'da oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu konuda mutsuzum. Bunu hocam da biliyor, kulüp de biliyor."

Taylan Antalyalı ise; "En üst düzeyde oyuncular burada, benim bölgemde de aynı şey geçerli. Rekabet olumlu yansıyacaktır eminim. Önemli olan milli takımın başarısı. Son ana kadar, son dakikaya kadar mücadelemiz devam edecek. Her şey bizim elimizde olmasa da iki maçı kazanıp, farklı skorlarla Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. Cebelitarık savunma yapan bir takım. Rakibi ciddiye almamız lazım. Farklı galibiyet çok önemli." açıklamasında bulundu.

"Kuntz Hoca, birlikte daha fazla vakit geçirmemiz için verdiği kararlar var. Daha fazla birlikteyiz, yemekte, yemekten sonra... Birlikteliği sağlamak için hoca ufak tefek şeyler yaptı. Yemeklerde telefonlarla ilgilenmiyoruz, sohbet, muhabbet ederek geçiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler