Transfer iddiaları erken başladı! Yunanistan'dan Bakasetas iddiası

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Bakasetas ile Sporting Lizbon'un ilgilendiği öne sürüldü.

Transfer iddiaları erken başladı! Yunanistan'dan Bakasetas iddiası

Trabzonspor'da sezona fırtına gibi giriş yapan Anastasios Bakasetas, bu formu ile erkenden transfer iddialarının merkezine oturdu.

Yunanistan basını, bu sezon lig ve Avrupa’da çıktığı 14 maçta 7 gol, 6 asistlik performans ortaya koyan 28 yaşındaki 10 numara ile Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Sporting Lizbon’un yakından ilgilendiğini yazdı.

Portekiz kulübünün, Yunanistan Milli Takımı’nın formasıyla da çıktığı son 5 maçta 2 gol, 2 asistlik skor katkısı sağlayan Bakasetas için Ocak ayında Trabzonspor’a teklif yapabileceği vurgulandı.

Bordo- Mavililer’in geçen sezonun devre arasında 3 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Bakasetas’ın kontratında 12 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Olası satış halinde, önceki kulübü Alanyaspor ’un da yüzde 20’lik pay hakkı var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor