Transfer erken başlıyor!

Karadeniz temsilcisi, Avrupa Ligi için transfere de erken başlayacak. Bu hafta içi takımın yeni genel menaceri Süleyman Hurma’yla son bir kez daha toplantı yapacak olan Ersun Yanal, istediği oyuncuların listesini verecek.  Hurma'nın gelişi ile birlikte mu

Transfer erken başlıyor!
Karadeniz temsilcisi, Avrupa Ligi için transfere de erken başlayacak. Bu hafta içi takımın yeni genel menaceri Süleyman Hurma’yla son bir kez daha toplantı yapacak olan Ersun Yanal, istediği oyuncuların listesini verecek. 
 
Hurma'nın gelişi ile birlikte mutlu olduğunu belirten Ersun Yanal, "Transferle ilgili çalışmalarımız vardı. Bu konuda deneyimli olan profesyonel bir yönetici bizimle olacak. Zaten transfer ve tavkim konusunda bir planlamamız vardı. Süleyman bey geldi o da çalışıyor. Kamp dönemine kadar iyi bir çalışma yapıp gelecek sezon hazırlıklarına başlayacağız" diyerek flaş isim transferlerinin sinyallerini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler